Hakkımızda

Gönderen Anonim | 01:47 | , | 0 yorum »

Fragmandizi.blogspot.com sizlerin televizyon ekranlarında yayınlanmakta olan dizilerden, video kliplerden, belgesellerden ve buna benzer görüntülü iletişim ağıyla insanlara sunulan hizmet veya hizmetlerden bölümlerini kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz kısımlarının olabileceği düşünülerek sizlerin hizmetine sunulmuş bir sitedir. Bu sitede yayınlanan videolar, site içinde barındırılmamakla birlikte kaynak olarak GoogleYoutube ve benzeri video siteleri kullanılmıştır. 


FİLMLERDE DONMA SORUNU

Filmlerde donma sorunu yaşamamak için dikkat edilecek hususlar ;

* Öncelikle izlemek istediginiz videoyu büyük ekran izleyecekseniz sadece Büyük Ekran İzleyin tuşuna basarak yeni açılacak pencerede videoyu başlatın. Aksi takdirde hem küçük ekran hem büyük ekranda yüklemeye çalışacağından izlerken sorun yaşayabilirsiniz.

* Eğer ilk maddeyi uyguladıktan sonra da hala sorun yaşıyorsanız, bu tamamen bağlantınızdan kaynaklanacağı için Play tuşuna bastıktan sonra Pause tuşuna basıp bir müddet bekledikten sonra yeniden Play tuşuna basarak izlemeye devam edebilirsiniz.

ÇALIŞMAYAN VEYA SORUN OLAN VİDEOLAR

Yukarıda da belirttiğimiz üzere sitemizde bulunan videolar Google, Youtube ve benzeri sitelerde bulunmaktadır. Videolar bu sunuculardan silindiği/kaldırıldığı zaman sitemiz üzerindende yayını durmaktadır. Çalışmayan videoları öneri formunu kullanarak bildirdiğiniz takdirde konu ile en kısa süre içerisinde ilgileneceğimizden emin olabilirsiniz.

Bu sorunlar dışında bir sorun, öneri veya isteğiniz olursa İletişim Formu'nu kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi eğlenceler dileriz.

0 yorum

Yorum Gönder