Miras Online Film İzle

Gönderen Anonim | 04:16 | | 0 yorum »



Saraydaki Yahudi sözcülerini, Abdülhamit´in karşısına çıkmıştır. Filistin´den toprak istemekte, Osmanlı´nın tüm dış borcunu ödeyip hazineyi dolduracaklarını söylemektedirler. Abdülhamit "kanla kazanılmış vatan toprağının, parayla değil ancak kanla geri verileceğini" söyleyerek karşı çıkar. Adamlar çıktıktan sonra Abdülhamit ve sadrazam gizli gizli konuşurlar. Ama bir göz onları izlemektedir.

  Abdülhamit acil olarak Beylerbeyi Sarayı´na gidip, Mahmut Paşa´yı çağırır. Ona bir komploya kurban edileceğini, tahttan indirileceğini düşündüğünü söyler. Yahudilerin bir ülke kurmak için operasyon yaptığını ve bu plana göre Osmanlı Türk topraklarını da alacaklarını, ülkeyi böleceklerini anlatır. Musul, Kerkük´te Mahmut Paşa´nın toprağı olduğu için onu uyarır; çok dikkatli olmasını, mümkünse bu toprakları güvenilir bir kişiye teslim etmesini tavsiye eder. Bunun üzerine Paşa bölgedeki arazilerini eşinin abisi Hintli Gururaj´a devreder ve ondan zamanı geldiğinde bu arazilerin gelirinin Osmanlılara verilmesini ister.

  Hareket ordusu gelip Abdülhamit´i tahttan indirdiğinde İngilizler Mahmut Paşa´dan Musul Kerkük´teki arsalarını ister; o da bunları Hintli eniştesine sattığını söyler. İngiliz şirket Hintli enişteyi bulup ona ortaklık teklif ederler; Hintli enişte işletemediği için 99 seneliğine İngiliz şirketle anlaşır, kendi hissesine düşen parayı da, Mahmut Paşa´dan aldığı direktiflerle Türkiye´deki bir şirkete, şirkette bunu Teşkilat-ı Mahsusiye´ye aktarır. Teşkilat-ı Mahsusiye bayrağı altında toplanan eski Osmanlılar, görevi gelecek nesilleri başarı ile aktaracaklarını, Hindistan´daki görevin başarıyla tamamlanmış olduğu konuşurlar...


Yönetmen: Aydın Sayman, Tarkan Özel

Senaryo: Atilla Özyüksel, Ayşegül Karaköse

Oyuncular: Gökhan Mumcu, Suniel Shetty, Levent Özdilek

Filmin Türü: Tarihi

Orijinal Adı: MİRAS

Orijinal Dili: Türkçe

Yapım Ülkesi: Türkiye



0 yorum

Yorum Gönder