Polis Online Film İzle

Gönderen Anonim | 05:24 | , | 0 yorum »



Dört koldan gelen ölüme karşı aşk

63. yaşını dolduracak olan efsanevi cinayet masası polisi Musa Rami, yıllardır peşinde olduğu meşhur mafya babası Payidar Selanikli'nin küçük oğlu Volkan Selanikli'yi öldürmek zorunda kalır. Volkan Selanikli ölürken Musa Rami'ye ağır tehditlerde bulunsa da Musa Rami bunları önemsemez. Hatta aynı günün akşamında ailesinin kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle iyice keyiflenir.

Ertesi gün polis merkezine gittiğinde tehditlerin ayyuka çıktığını öğrenir. Gün içinde küçük torunu ile gezerken adamın biri Musa Rami'nin kulağına bütün ailesini tek tek öldüreceklerini fısıldar. Ancak Musa Rami bu tehditlere kulak asacak durumda değildir; çünkü aklı fikri, suç sosyolojisi üzerine hazırladığı bitirme tezi için kendisinden yardım alan genç Funda'dadır. Ancak 'tarzı' gereği, asla haddini aşmamakta, Funda'ya duyduğu derin aşkı ona hissettirmemektedir.

Funda ile görüştükleri bir günün sonunda ağzından burnundan aniden kan boşanınca gittiği eski dostu Doktor Demir, ona beyninde ur olduğunu ve en fazla iki ay içerisinde öleceğini açıklar. Bu haber Rami'yi ilkelerinden fedakârlık edip, hem ailesi hem de Funda'yla ilgili daha hızlı kararlar almak zorunda bırakacaktır...

Yönetmen: Onur Ünlü

Senaryo: Onur Ünlü

Oyuncular: Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ragıp Savaş, Sermiyan Midyat

Filmin Türü: DRAM

Orijinal Adı: POLİS

Orijinal Dili: Türkçe

Yapım Ülkesi: Türkiye



2.Bölümü İzle


0 yorum

Yorum Gönder