Pars Online Film İzle

Gönderen Anonim | 05:23 | , | 0 yorum »



Bir Pars kadar kararlı ve çevik

İstanbul'un tanınmış Narkotik Başkomiseri Ertuğrul, tehlikeli bir operasyonda büyük bir gizemle karşılaşır. Ancak uyuşturucu dünyasının karanlık labirentlerindeki bu sırrı çözemeden, çocuklarının gözü önünde eşiyle birlikte öldürülür. Onların intikamını almak, on beş yıl sonra, amansız bir Narkotikçi olarak yetişen "PARS" lakaplı oğlu Atilla'ya kalır.

Sağ kolu Asena'yla birlikte gerçekleştirdiği büyük operasyonlardan birinde uyuşturucu dünyasının en belalı ismi Haşhaşi'nin ayağına basan Atilla, siyasi güçlerin de desteğiyle kızağa alınarak ortalığı karıştırmaması için pasif bir göreve çekilir. Bu yetmezmiş gibi kardeşi Tayfun'u da uyuşturucuya kurban veren Atilla bunalıma girer. Ama bir aile gibi kenetlenen Narkotik Teşkilatı'nın desteğiyle, kağıt üzerinde görünmese de harekete geçerek geniş bir operasyon başlatır.

Bu uzun ve zahmetli operasyonda yolu, Hollanda'dan Yunanistan'a, Monako'dan İstanbul'un gizli sokaklarına ve gençlerin gideren artan oranda bu zehrin pençesinde kaldığı okullara kadar uzanır. Babasının ve kardeşinin katillerini bulmaya, okullara kadar uzanan uyuşturucu tezgahını dağıtmaya kararlı olan Atilla, önüne çıkan engelleri birer birer aşacaktır.

Kardeşinin okulunda çalışan İnci öğretmen ve Asena'dan yardım alarak, bir Pars kadar kararlı ve çevik harekete geçerken, kendini bu iki kadın arasında kalan bir aşk üçgeni içinde bulur. Ne var ki işi hayatındaki her şeyden önemlidir ve uyuşturucuya başka kurbanlar verilmemesi için hayatındaki her şeyi feda etmeye hazırdır...

Yönetmen: Osman Sınav

Senaryo: Osman Sınav, Aybars Bora Kahyaoğlu

Oyuncular: Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban

Filmin Türü: POLİSİYE

Orijinal Adı: PARS: Kiraz Operasyonu

Orijinal Dili: Türkçe

Yapım Ülkesi: Türkiye



2.Bölümü İzleyin

0 yorum

Yorum Gönder