Maçlar, partiler ve ponpon kızlar

"Amerikan Pastası"nın Türk versiyonu olan "Neşeli Gençlik", cinsellikle tanışmaya başlayan bir gencin başından geçen olayları konu alıyor.

İstanbul'un zengin semtlerinden birinde bulunan özel bir lisenin basketbol takımında oynayan öğrencilerinden Şakir, Cemil, Orhan, Sarıkafa, Tekin, Nuri ve Osman, ailelerinin kendilerine sağladıkları ekonomik güvenle, rahat ve çılgın bir eğitim süreci geçirmektedir.

Şamatalı eğlenceler, olmadık talihsizlikler ve kızlarla yaşanan problemlerle birlikte cinselliği ve arkadaşlığı keşfetmeye çalışan grubun serüvenleri, takımın birbirinden güzel ponpon kızlarının duşuna bakan duvarda keşfetmiş oldukları armatür delikleriyle başlar.

Grubun en azılı elemanlarından Şakir'in henüz hiçbir kadınla ilişki kurmamış olması, arkadaş grubu içerisinde bir sorun halini almıştır. Böylece Şakir’in "milli olması" için Orhan, Cemil ve Sarıkafa bir plan hazırlayıp uygulamaya koyarlar.

Plan devam ederken oynanan maçlar, verilen partiler, revü kızları, hocalarla ilişkiler, kavgalar ve komik / erotik olaylar süresince gençler eğlencenin sınırlarını zorlayacaklardır...


Yönetmen: Mesut Taner

Senaryo: Hasan B. Turhan

Oyuncular: Boran Etili, Hazel Atasever, Aras Ferahyan, Cantuğ Candar

Filmin Türü: KOMEDİ

Orijinal Adı: NEŞELİ GENÇLİK

Orijinal Dili: Türkçe

Yapım Ülkesi: Türkiye

Filmin Süresi: 95 Dakika



2.bölümü izleyin

0 yorum

Yorum Gönder