1.Soru:-->Sizi Tanıyabilir miyiz?

İnfaz Kalemi(Çağlar):1986 Çanakkale Doğumluyum.Tekirdağ Turizim Meslek Lisesi Mezunuyum.İktisat Fakültesi Öğrencisiyim.

2.Soru-->Rap Müziğe Yönelmenizde ki Sebep?

İnfaz Kalemi(Çağlar):İçimizdekini Kusmak İçin İdeal Bir Araçtı:Toplumdaki Yanlışlıkları,Hataları Ve Kendi Doğrularımızı Şiirsel Bir Dille Yorumlamamıza İmkan Sağlamaktaydı Ve Evrensel Bir Müzik Olduğu İçin Bu Müzik Türünü Seçtim.

3.Soru-->İnfaz Kalemi'ne Göre Sanatın Anlamı Nedir?

İnfaz Kalemi(Çağlar):Toplumdaki Yanlışları Hataları Gidermek ....En Basiti Bu

4.Soru-->Neden İnfaz Kalemi?

İnfaz Kalemi(Çağlar):İnandığımız Tek Şey Kalemin,Düşüncenin Gücüdür!Silahlar Kalem Olsun Mantığından Yola Çıkarak Bu İsmi Uygun Bulduk.Şiddet Yanlısı İnsanlar Değiliz Sadece İnfaz Kalemi Olarak Değil Türkçe Rapi İcra Eden Tüm Arkadaşlarım Aynı Görüşü Savunmaktadır.Toplumdaki Hataları,Çirkinlikleri Sanatı Sanat Adına Katleden İnsanları En Güçlü Silahımız Kalemle Deşifre Ettiğimiz İçin İnfaz Kalemi.. İnsanların Dile Getirmekte Ürktüğü Şeyleri Haykırdığımız İçin İnfaz Kalemi..

5.Soru-->2004'den Bu Yana İnfaz Kalemi..?

İnfaz Kalemi(Çağlar):Sitem Depresifle Olan Dostluğum Sonucunda 2004 Haziranında Amatör Kayıtlarımıza Başladık.Ve 2005 Senesinde İnfaz Kalemi Adlı Topluluğu Kurduk.Raiziak(umut),Ela,Ceyhun Arkadaşlarımızla Feat'ler(Düetler) Yaptık.Hip Hop İhtilal Ve Sowanist Koloni Adlı İki Underground Albüm Yayınladık..

 

0 yorum

Yorum Gönder