Müzik hayatina amatör olarak lisede basladi. Liseler arasi Tiyatrolara müzikler hazirladi. 2B adli gurubuyla Izmir çevresinde yabanci Rap/Hip Hop parçalarin coverlarindan olusan konserler verdi. Radyoculuk yillarinda elde ettigi samplelarla kendi müzigini de hazirlamaya basladi. Bu süreçte Izmir Coast adinda köklü bir grupla çalismaya basladi. Bu grup Türkçe Hip Hop konusunda Ege'nin ufkunu açti, yabanci parçalarin disinda Türkçe parçalarda hazirlamaya basladi.

Ses ve tarz olarak bir çok Mc'den farkli oldugunu düsünerek amatör olarak sürdürdügü müzigi profesyonellige tasiyabilecegine inandi. Bu dönemde Özkan Ulusoy ile tanisti ve sehirlerarasi birçok konser verdi.

Bu dönemin ardindan konserlerin basarisi ve Özkan Ulusoy'un da katkisiyla daha fazla ses getirmeye basladi ki, konserler artik bir sirket politikasina dönüstü ve Ege Çubukçu Knorr, Avon gibi firmalarin RoadShow'larinda konserler verdi.

2004 yazinin sonunda Özkan Ulusoy'la beraber albüm kararini aldilar ve bu projeyi de ünlü aranjör Erdem Kinay ile beraber hayata geçirdiler. 2005 Agustos ayinda "Bir Gün" adli albümünü piyasaya çikardi ve profesyonellige ilk adimini atti...

0 yorum

Yorum Gönder