Yapım : 2008, Kanada
Tür : Komedi / Gençlik
Yönetmen : Stephen Herek
Senaryo : Temple Mathews
Oyuncular : Kevin Pollak, Ashley Tisdale, Robbie Amell,Marie-marguerite Sabongui, Maxim Roy, Shenae Grimes, Cindy Busby,Lauren Collins, Justin Bradley, Matthew Raudsepp, Vanessa Matsui,Angela Galuppo, Jesse Rath, Mike Tsar, Milena Chopova, AnnetteWoloshen, Taylor Baruchel, Lisa Marie Blair
Yapımcı : Ashley Tisdale, Brian Reilly, Patrick Hughes, Ronald Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Bernard Couture
Müzik : Richard Marvin

Filmin Konusu

(Ashley Tisdale) Mandy Gilbert, okulun en popüler olmayan bir kızdır veen okulun popüler adamıyla yani Drew, (Robbie Amell)ile bir partiyegiderler, . Yine de, onun arkadaşlarının yardımıyla, o, onun koruyucubabasını yenmek zorunda, Drew’in eski-kız arkadaşıdır.
cezbetirken,ve yetenekli Ashley Tisdale (High Shool musical), Mandy Gilbert, sakinve uygunsuz sosyal bir dışlanmış kimse olarak lisenin acılarını çeker.Hollerde, mükemmel bakışlar ve en son zımbırtılarla çocuklar tarafındanyönetti, Mandy, herkese neredeyse görünmezdir, ama en iyi arkadaşlarınolduğu (Lauren Collins ve Shenae kirleri) o. Popüler dünyadanengellenmiş, o, onun iki en büyük umudunun hakkında hayal ediyor olanonun zamanını harcar: Dikkati indirmek, (Robbie Amell) Patterson’uçekti, okulda en sıcak adam, ve en sıcak yeni cep telefonunu almak.
Onun18inci doğum gününde, Mandy’ın genellikle katı babası (Kevin Pollak,olağan şüpheliler), onu şaşırtır, onun rüyaları ve yardımlarınıntelefonuyla o, modern yeni bir bakışı başarır. Onun kenarı ve yeni birgörüşte güvenle, çekilen tutsak almaların, dikkat olduğu ve yılın enbüyük partisine bir daveti kaydettiği ….



0 yorum

Yorum Gönder