Beyaz Melek Online Film İzle

Gönderen Anonim | 04:05 | | 0 yorum »



Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet´i kemoterapi görmesi için İstanbul´a getirmiştir. Ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemeyen Ahmet, hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşse de onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet´in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir.

  Ali ve Reşat babalarını huzurevinde bulduklarında onu mutlu gördükleri için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Ahmet´in son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir.

  Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet´in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evlenir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar.

  Bununla da yetinmeyerek, çifti balayı için Diyarbakır´daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan yaşlılar, teklifi coşkuyla kabul eder ve kiraladıkları bir minibüsle hep birlikte yola çıkarlar. Ama yolculukları hiç sakin geçmeyecek, onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır


Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

Senaryo: Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular: Arif Erkin, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Apak, Yıldız Kenter

Filmin Türü: DRAM

Orijinal Adı: BEYAZ MELEK

Orijinal Dili: Türkçe

Yapım Ülkesi: Türkiye

Filmin Süresi: 115 Dakika


0 yorum

Yorum Gönder